ONDERZOEK EN ANALYSE

Na het eerste gesprek gaan we aan de slag. We maken een tijdsinschatting, stellen een globale planning op en bepalen de projectaanpak. We analyseren uw project van a tot z.

CONCEPT
Vanuit deze informatie beginnen we aan de conceptontwikkeling. Concepten worden gebrainstormd en de beste, meest toepasbare en spannende concepten worden ontwikkeld.

DESIGN
Er worden voorbeeldpagina's en lay-outs geproduceerd. Begeleidende lettertypes en kleurpaletten worden gedefinieerd. Branding en logoconcepten worden geschetst.

ONTWIKKEL
Zodra het project gebouwd is, verzekeren we een succesvolle lancering. Nu begint het plezier als we uw nieuwe gizmo tot bij uw publiek krijgen.

Idea & Art is uw specialist op het gebied van grafische vormgeving en multimedia.
Ons multidisciplinair ontwerpbureau is kleinschalig, opgericht in 2012 en gevestigd in Middelburg.
Wij zijn een betrouwbare partner met een juiste creativiteit en expertise! Van grafisch ontwerp, webdesign en advies.
Onze voortdurende inzet voor de drie pijlers van onze onderneming – het strategische en creatieve proces, het voorbereidende werk en – uiteindelijk – het inleven in en het deelnemen aan de markt waarop wij ons focussen – zorgt ervoor dat u krijgt wat u werd beloofd.
Grafische vormgeving is het hart van ons studio.
Onze benadering van creatieve karakteristiek is universeel; het is niet alleen over het bedenken van een idee voor een merk.
Het gaat over het creëren van een behoefte aan merken, een reden voor de doelgroep aan te gaan met onze klanten het product of de dienst.
Wij creëren, bouwen, invoeren en uitvinden wat nodig is om de markt en de groei van uw bedrijf merk.